De 6 beste dyner – Test oversikt og guide til kjøp av den helt riktige

En feil dyne, kan medføre til en dårligere søvn, mens den riktige dynen, vil gi deg en bedre søvn, med den optimale temperatur, til deg og din kropp.

Flere detaljer fortjener oppmerksomhet når du står overfor valget av en ny dyne. Dynen har betydelig innvirkning på din søvnkomfort.

Om den blir for varm, risikerer du å ligge og svette, noe som kan føre til søvnproblemer. Hvis den derimot er for kald, vil du fryse, noe som er like forstyrrende for søvnen.

I tillegg til temperatur er det avgjørende å vurdere fyllet i dynen.

Beste dyne test

Vi anbefaler disse dynene

Drøm Dundyne Eksklusiv Helår

Best i test
 • 100% muskovy dun i klasse 1 med en bæreevne på 800 cuin
 • Svanemerket & anbefalt av Norges Astma- og allergiforbund
 • Kan vaskes ved 60 grader

Hugged® helårs bambusdyne

Best til prisen
 • 100% økologisk bambus med en fyllvekt på 1260 gram
 • Temperaturregulerende og Oeko-Tex sertifisert
 • Kan vaskes ved maks 30 grader

Hvordan velger jeg den riktige dynen?

Søvn og velvære er avgjørende, og det kan lønne seg å investere litt ekstra, i en god seng med den riktige dynen, for å oppnå akkurat dette. Det kan være svært fornuftig å prøve ulike typer, for å finne den som passer deg best. Å være likegyldig, til hvordan du tilbringer en så stor del av livet ditt, er ikke anbefalt.

Dersom du sover med feil dyne om sommeren, kan konsekvensene fort bli mange søvnløse netter.

Noen dyner er laget for helårsbruk, men disse passer ikke nødvendigvis til alle.

Etter en varm sommer, der du kanskje har brukt en dyne som passer til de varme sommernettene, kan du raskt begynne å kjenne på kulden. Dette indikerer også behovet for å bytte til en dyne, som kan holde deg varm gjennom den lange og kalde vinteren.

Hvis du har en helårsdyne, er det faktisk ikke sikkert den vil holde deg varm, gjennom de kaldeste vinternettene.

Uansett om det er vinter eller sommer, er det viktig å ha riktig dyne som samsvarer med temperaturen ute. På denne måten kan du unngå å ligge og fryse, eller svette, uansett temperatur. Da kan du sove godt, gjennom hele natten.

Den beste modellen for årstiden

Ifølge den britiske avisen "The Independent", er det ikke bare om det er sommer eller vinter som har noe å si, når du skal velge en dyne til din seng.

Det kan være lurt, å være oppmerksom på, hvilket materiale den er laget av. Valget av riktig materiale, kan være avgjørende, for å sikre deg en god natts søvn hver eneste natt, gjennom hele året.

Hvis du vil unngå å våkne opp svett om natten, er det viktig at din dyne tillater en god luftgjennomstrømning. Det er heller ikke behagelig med en grov dyne, som skraper mot huden gjennom trekket.

Det kan være fornuftig, å sikre en jevn fordeling av fyllet i trekket, og at dynen kan vaskes og tørkes, alt etter behov.

Har du hørt om vektdyner og dens fordeler? Du kan finne de beste vektdynene på markedet i dag, i vår vektdyne test

Allergivennlige dyner

Noen syntetiske dyner inneholder mikrofiber, i stedet for naturlige dun, og dette kan utgjøre en betydelig forskjell for allergikere.

Noen naturlige fyllstoffer, som for eksempel silke, kan også være gunstige for allergikere. Det finnes også andre typer på markedet, som rett og slett er utmerkede, innen dette området.

De som ikke trenger å bekymre seg for allergier, og samtidig elsker den luksuriøse følelsen av å sveve på en sky, foretrekker ofte naturlige, lette dunfjær.

Hvis du er en av dem som liker dette, står spørsmålet ofte om hvor dunen skal komme fra; and eller gås.

Uansett hva som passer best for deg, har vi i vår undersøkelse, tatt en nærmere titt på de beste dynene, tilgjengelig på det norske markedet i dag.

En overmadrass, kan virkelig gjøre underverker, for sengen og søvnen din. Les mer om dette, i vår store test av overmadrasser.

Drøm Dundyne Eksklusiv Helår (Best i test)

Drøm dundynen er definitivt en av de beste på markedet, om ikke den aller beste, og den topper også vår test.

Denne modellen, har en bæreevne på 800 cuin, noe som gjør den utmerket til å regulere temperaturen. Mange andre typer dun kan lett bli for varme å sove med.

Hvis en dyne, har en bæreevne på over 750 cuin, betyr det at den leverer utmerket kvalitet. Derfor kan bæreevnen, være et godt kvalitetsstempel, når du skal velge riktig modell.

Den gode evnen til å hjelpe deg med å regulere varmen, skyldes både den myke og behagelige førsteklasses muscovydunen, samt at fyllet er sydd inn i kassetter, og trukket med et deilig bomullsbatist.

Den 100% bomullsbatisten som dunen er omgitt av, får den til å føles som en behagelig sky, som svever rett over deg.

Norsk kvalitet tvers igjennom

Drøm dynetest 8

Denne dynen er produsert av Norsk Fjærfabrikk på Mysen, noe som gir deg som kunde, en trygghet om høy kvalitet, og produksjon under gode arbeidsforhold.

Dynen er allergivennlig, og anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund, som betyr at den også egner seg for astmatikere og allergikere.

I tillegg har denne helårsdynen blitt godkjent av miljømerket Svanen, og dette indikerer, at produsenten har tatt hensyn til miljøet.

Dette er virkelig en modell som gir litt ekstra utenom det vanlige. Så om du ønsker det aller beste for kroppen din, er denne dynen uten tvil, det optimale valget for deg.

Flere valgmuligheter, gir det beste resultatet for deg

Når du kjøper Drøm dundyne Eksklusiv, kan du velge mellom helårs- eller vinterdyne.

Helårsdynen er lun og deilig, og egner seg som en modell som de fleste kan bruke, gjennom hele året. Vinterdynen er varm og god, men kanskje litt for tung til sommerbruk.

I tillegg kan du velge mellom ulike størrelser. Denne modellen, er nemlig tilgjengelig i 140 x 200 cm, 140 x 220 cm og som dobbeltdyne, med målene 200 x 220 cm.

Kunder og brukere er svært fornøyde med dette produktet, og den har fått hele 4,8 stjerner av 5 mulige. Vi er helt enige. Denne dynen er rett og slett et godt valg, for de som vil ha det aller beste. Det er kanskje ikke så rart, at denne herlige modellen, har vunnet vår test.

Det er også en 10 års garanti på denne norskproduserte dynen, som garanterer litt ekstra, når det gjelder høyeste kvalitet.

Produktspesifikasjoner

 • Størrelser: 140 x 200 cm, 140 x 220 cm, 200 x 220 cm
 • Type: Helår eller Vinter
 • Allergivennlig
 • Bæreevne: 800 cuin
 • Fyll: 100 % muscovy dun
 • Trekk: 100% bomullsbatist
 • Sertifikater: Svanemerket og anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund
 • Kan vaskes på 60 grader og tørkes i tørketrommel

Hugged® helårs bambusdyne (Best til prisen)

Jeg har sovet med denne i et par mnd nå, og jeg kan ærlig si at jeg er mektig imponert.

Ved første øyekast så den ikke superbra ut, faktisk så virket den litt tynn, og jeg var litt i tvil om denne kunne leve opp til forventningene.

Når man som meg er vant til en større luftig dyne, kan man fort bli litt skeptisk når man ser og tar på denne. Det er det imidlertid absolutt ingen grunn.

For det første er den myk som silke og den legger seg godt og deilig rundt kroppen når du ligger under den. Det kjennes veldig behagelig ut og man glemmer derfor fort skepsisen sin.

I tillegg er den utrolig god på å regulere temperaturen. Jeg hadde fryktet at den kunne bli litt kjølig da den ikke er så tykk, men faktisk så holder den en perfekt temperatur hele natten.

Jeg tror faktisk at en sommerdyne kan bli overflødig når du har denne, på grunn av dens overlegne temperaturregulering. Det er imidlertid også mulig å få denne i en sommerutgave, som er litt tynnere.

Laget av 100% økologisk bambus

En kvalitets dyne som tåler vaskBåde fyll og trekk på denne dynen er produsert av 100 % økologisk bambus. Dette er en stor fordel og det er flere grunner til dette.

For det første, og som jeg var inne på før, er bambus et materiale som er usedvanlig god til å regulere temperaturen. Bambus er utrolig pustende, noe som gjør den naturlig temperaturregulerende.

I tillegg er bambus også bakterieresistent, og det vil si at du får et sunnere sovemiljø, bare ved å bruke en bambusdyne.

Så er det selvfølgelig også den "grønne" siden ved å bruke produkter i 100 % økologisk bambus. Miljøet skånes jo for unødvendig produksjon av enten en kunstfiber- eller en naturlig dundyne, som tar noe av jordens ressurser i produksjon.

Med sin Oeko-Tex-sertifisering og sitt naturlige materiale minimeres også risikoen for å utvikle allergier. Faktisk er denne naturlig hypoallergen.

Har du ekstra sensitiv hud, så er bambus også et godt valg. Bambus er antistatisk og fester seg derfor ikke til huden din.

Hugged® helårs modellen er et naturlig valg som best til prisen, nettopp fordi du får mye igjen for pengene ved kjøp av denne.

Jeg kan personlig anbefale Hugged til alle som ønsker en deilig og temperert nattesøvn.

Produktspesifikasjoner

 • Størrelser: 140 x 200 cm & 140 x 220 cm
 • Typer: Helårs- & sommerdyne
 • Trekk: 100 % økologisk bambus
 • Fyll: 100% økologisk bambus
 • Øko-Tex sertifisert
 • Kan vaskes på 30 grader, lave omdreininger ved sentrifugering anbefales
 • Lufttørking anbefales

Essential dyne

Essential sitt innhold av europeiske moskusdun innebærer at den alltid har en behagelig letthet og varme. Europeisk moskusdun stammer fra moskusanden og har ingenting med moskusoksen å gjøre.

Dette betyr også at den har en imponerende bæreevne på 11 (begrepet bæreevne kan du lese mer om nedenfor).

Bæreevne sier noe om dunens evne til å holde på varmen, og Essential sin bæreevne på 11 er dermed et kvalitetsstempel.

Når vi gir karakterer med et tall, er det isoleringsevne og bæreevne vi refererer til.

En lett og svalende sommerdyne skal m.h.t. fyllet ha en bæreevne på ca 4.5, mens en vinterdyne helst skal ha en verdi på mellom 11 og 13.5.

Derfor er dette en varm og god dyne av dun til blant annet de som fryser lett om natten.

En sunn dyne med en rekke sertifikater

En sunn dyne med en rekke sertifikaterDenne modellen utmerker seg med at den er belønnet med flere sertifikater, som alle markerer at produktet er allergivennlig og den er produsert uten allergifremkallende stoffer.

Det skal også sies at denne er tildelt blant annet NOMITE-sertifikatet, og dette markerer at stoffet er vevd på en måte som holder støvmidd i sjakk.

Essential er en god dundyne som er produsert med formålet å kunne tilby en sunn søvn til en fornuftig online pris, og den er helt klart allergivennlig.

Garantien sikrer et godt produkt

Når du kjøper dette produktet har produsenten valgt å tilby hele 10 års garanti. Dette er jo selvfølgelig nettopp fordi at de er helt sikre på at denne modellen fra Essential er god og levedyktig.

Dette sikrer også deg som kunde en deilig dyne i mange år framover.

Denne er produsert i Danmark, som også sikrer om strenge produksjons vilkår og gode arbeidsforhold.

Når alt kommer til alt i alt, er Essential en lett, innbydende og ikke minst en sunn dundyne.

Produktspesifikasjoner

 • Størrelser: 140 x 200 cm, 150 x 210 cm, 140 x 220 cm, 200 x 220 cm, 240 x 220 cm
 • Typer: Sval, lun og varm
 • 10 års garanti.
 • Bæreevne 11
 • Fyll: 90 % hvite europeiske moskusdun og 10 % småfjær
 • Trekk: 100 % Bomullscambric Ne40/40
 • Sertifikater: NOMITE, Downafresh Greenline, Oeko-Tex klasse 1
 • Kan vaskes på 60 grader og den skal tørkes i tørketrommel

Dyne Duni

Om du er en av de som elsker god kvalitet og liker å sove som en konge, er denne det perfekte valget for deg.

Her får du en dyne som er produsert med andedun og andefjær, og med et trekk av 100% bomull som er duntett.

Denne modellen er en del av Linea’s kolleksjon, og den er selvfølgelig en av de bedre typene du kan finne på dagens marked.

Linea dundyne er laget for deg som ikke ønsker en for tung dyne. Andefjærene gir nemlig en god og varm følelse samtidig som de er lette.

Aller best for et nordisk klima

Denne typen kan brukes året rundt for de som ofte er varme om nettene, men dersom du ofte fryser litt anbefaler vi å bytte til en varmere om vinteren.

Med et fyll av andefjær og andedun kan du være sikker på at denne er produsert for et nordisk klima.

Dette er viktig å tenke på for oss som bor i Norge, hvor nettene ofte kan bli kalde, selv om sommeren.

Her får du en varm og god dyne, og denne er produsert med et mål, nemlig å gi deg den beste og deiligste nattesøvnen.

Produktspesifikasjoner

 • Størrelse 150 x 200 cm
 • Fyll: 95% andefjær og 5 % andedun
 • Trekk: 100 % bomull
 • Kan vaskes ved 60 grader, bør tørkes i tørketrommel

Dundyne Soft

Med denne modellen som er fylt med 70% muscovy dun og 30% fjær får du en deilig dyne som du kan bruke hele året rundt. Denne kombinasjonen er også med på å gi deg en bedre opplevelse når du sover.

Om du ofte er litt varm om natten er dette den perfekte helårsdyna for deg. Men om du er en av de som fryser lett bør du nok heller ha en varmere modell de kaldeste månedene.

Denne har en fin draperingsevne og med et deilig stoff i 100% bomullscambric kan du være helt sikker på å få et deilig tilbehør til sengen av virkelig høy kvalitet.

Norskprodusert og allergivennlig

Soft er produsert av Norsk Fjærfabrikk på Mysen. Dette er en av norges eldste dunprodusent.

Her produseres dyner og puter med tanke på miljø, og gode arbeidsvilkår står høyt på listen.

Den er anbefalt av Norges Astma- og allergiforbund og den er også svanemerket som betyr at dette er et sunt og allergivennlig produkt.

Ved kjøp at denne flotte og deilige dynen får du hele 10 års garanti.

Produktspesifikasjoner

 • Størrelser: 140 x 200 cm, 140 x 220 cm, 200 x 220 cm
 • Type: Lun
 • Vekt: 140 x 200 cm: 608 gram, 140 x 220 cm: 672 gram, 200 x 220 cm: 864 gram
 • Fyll: 70% muscovy dun og 30% fjær
 • Trekk: 100% bomullscambric
 • Kan vaskes på 60 grader og tørkes i tørketrommel

Mayan dyne

Denne allergivennlige dynen er produsert av danske Bedre Nætter, et firma som er anerkjent over hele Norden. Deres merke signaliserer strenge kvalitetskrav, miljøbevissthet og dyrevelferd.

Fyllet i Mayan er av 90% nye, hvite europeiske moskusdun, som hjelper luften mellom dunene til å forvandles til varme. De resterende 10 prosentene av fyllet er av småfjær i førsteklasse, som er brukt for å gi en god støtte.

Disse fjærene fungerer godt sammen og resultatet blir at du her får en deilig og myk dyne med en fantastisk bæreevne på 11.

Mayan har i tillegg til en rekke kvalitetsstempler også fått svanemerket som forteller oss at miljøet har vært høyt opp på listen under utviklingen av dette produktet.

Utover det naturlige fyllet er det mange andre fordeler ved akkurat denne typen. Denne vil nemlig forme seg elegant rundt kroppen, og dette gir en optimal behagelig søvn.

God kvalitet som tåler vask

Videre skal det også nevnes at den tåler å bli vasket på 60 grader uten at den blir skadet. Det er da viktig at den tørkes i en trommel etter vask.

Mayan kommer i tre forskjellige typer for å møte alles behov, sval, lun og varm. Dette vil si at her finner du en modell som vil passe perfekt til alle i familien.

Uansett om du ofte er kald eller varm om nettene, eller om du rett og slett ønsker en helårsdyne kan du her finne den som passer til deg.

Her får du kort forklart mye kvalitet som vil vare i mange år framover til en fin pris.

Kanskje ikke så rart at denne dynen kommer høyt opp i vår test.

Produktspesifikasjoner

 • Størrelser: 140 x 200 cm, 150 x 210 cm, 140 x 220 cm, 200 x 220 cm, 240 x 220 cm
 • Type: Sval, Lun eller Varm
 • Antibakteriell og allergivennlig
 • Bæreevne: 11
 • Fyll: 90 % nye europeisk moskusdun, 10 % førsteklasses småfjær
 • Trekk: 100% økologisk bomullscambric Ne60/60
 • Sertifikater: Downafresh greenline, Nomite, Oeko-Tex og Svanemerket
 • Kan vaskes på 60 grader, og den skal tørkes i tørketrommel

Hva betyr bæreevne når man snakker om dyner?

Bæreevne er et ord som henger nesten uløselig sammen med dyner. Men hva er det egentlig, og er det best at bæreevnen er høy eller lav?

Teknisk sett, handler bæreevne om fyllets evne til å isolere, i forbindelse med de forskjellige årstidene.

Bæreevnen måles på en måte, hvor målene er isoleringsevne. Samtidig sier dette også noe om dens kvalitet.

Disse målene, kan kun måles på produkter med naturfyll (dun og små-fjær).

Dersom du er på utkikk etter en modell med fiberfyll, kan man ikke måle isoleringsevnen på samme måte.

Ønsker du deg en ny seng, men er usikker på hvilken type seng du skal velge? I vår senge test gir vi deg tips og anbefalinger.

Hva er den beste Dundynen

Isoleringsevnen bestemmes av to faktorer; kvaliteten på dunene målt i bæreevne, og dynens vekt målt i gram.

Dun er bedre til å isolere enn det fjær er. Dette er fordi, de bedre holder på luften.

Dersom dynen kun har dun som fyll, har den også en høyere bæreevne enn en som er fylt med både dun og småfjær.

Det som derfor skaper variasjon i bæreevnen, er hvilken fugl dunene eller fjærene kommer fra, samt kvaliteten på disse.

Hva er egentlig den beste bæreevnen?

Bæreevnen inndeles på en skala fra 2-16 (1-1100 cuin), hvor 16 (1100 cuin) er det absolutt beste. Dette er med unntak av ederdunsdyner som sprenger skalaen. Kun denne typen, har en så høy bæreevne, og den er ikke kjent for å være en av de billige dynene.

11 vurderes som en utmerket bæreevne, når vi ser på de litt mer «vanlige» modellene.

Dette betyr generelt at, jo høyere bæreevne, jo mer varmer den.

Dersom den har en høy bæreevne, betyr det at fyllet isolerer godt. Det er samtidig lett og luftig, på grunn av det store innholdet av luft. Det er nemlig luften i fyllet, som holder på varmen.

Dun er lettere enn fjær

Dun er lettere enn fjærEn dyne med en bæreevne på 10, som veier 400 gram, er velegnet til kjølige sommernetter. En dyne med en bæreevne på 10, og som veier 1200 gram derimot, er beregnet for den kalde vinteren.

Et eksempel, er en dobbeltdyne med en bæreevne på 11. En helårs dobbeltdyne på 200x200, skal veie ca 1000 gram, mens en til vinteren, skal veie ca 1900 gram.

Vekten har altså mye å si. Det er derfor viktig å huske, at dunen veier mindre enn fjær, når du ser på innholdet på de forskjellige dynene.

Tenker du på å skifte ut sengen din til en rammemadrass? Se vår rammemadrass test

Hvilke typer dun er de beste?

 1. Ederdun fra ærfuglen er den beste og mest ekslusive dunen du kan få tak i.
 2. Gåsedun i god kvalitet har en av de høyeste bæreevnene
 3. Moskusdun minner mye om gåsedyn, men kan ikke oppnå den samme høye bæreevnen som de beste gåsedunsdynene
 4. Andedun er billigere og grovere (større) enn gåsedun og moskusdun, den gir også en lavere bæreevne

Gåsedun varmer mer enn andedun

Gåsedun isolerer generelt bedre, enn andedun.

Dette er ikke dermed sagt, at en dyne med fine andedun, ikke kan isolere godt og oppnå en høyere bæreevne, enn en med blandede gåsedun.

Dersom den har en høy bæreevne på 12, inneholder mesteparten av den gåsedun.

Hvilken dyne er best i test?

Den beste dynenNår vi ser på alle de forskjellige typene, som vi finner på markedet i dag, kan det være vanskelig å finne den aller beste dynen.

Vi har derfor i denne artikkelen lagt høyt fokus på, ting som kvaliteten på dynene, at de er allergivennlige, og ikke minst, at de er produsert under trygge og gode forhold.

Med alt dette i tankene, har vi kommet fram til, at Drøm dundyne ekslusiv helår er den aller beste.

Denne deilige modellen kan også fåes i en vinter modell, og en lettere modell, dersom du ønsker noe mer spesifikt.

Om man er ute etter noe annet enn en dundyne, eller om man ønsker et litt rimeligere alternativ, er Hugged helårs bambusdynen et helt supert valg. Denne er ikke bare 100% økologisk, men også like deilig på sommeren som på vinteren.

Vi har totalt funnet fram 6 favoritter, og med disse valgmulighetene, kan du være helt sikker på, at du får det beste av det beste, som vil møte alle dine behov mens du sover.

Våre favoritter, og de som vi synes er aller best, er følgende:

 1. Drøm dundyne ekslusiv helår
 2. Hugged helårs bambusdyne
 3. Essential dyne
 4. Dyne duni
 5. Dundyne soft
 6. Mayan dyne

Vi må jo ikke glemme, at vi bruker en tredjedel av livet under dynen. Og det er jo nettopp derfor, at det er så utrolig viktig, å finne en dyne som vil ligge godt rundt deg, slik at du kan ha det ekstra godt om natten.

Se denne guiden som viser hvordan du kan velge den riktige dynen for en god natts søvn

Helårdyne, vinterdyne eller sommerdyne, hva er forskjellen?

En helårsdyne er, som navnet forklarer, en dyne man kan bruke hele året. Denne typen, har en passe temperatur og fin bæreevne, slik at den ikke blir for kald på vinteren, og heller ikke for varm på sommeren.

En vinterdyne egner seg best om vinteren, men de som er ekstra kalde om nettene, vil kunne ha glede av denne type dyne, store deler av året.

Sommerdynen, er den typen som brukes av de aller fleste, som har det varmt om nettene. Veldig mange, bruker sommerdynen fra tidlig vår til sen høst, og går over til en vinterdyne eller helårsdyne, i de kaldeste månedene.

De fleste kan altså bruke en helårsdyne året rundt, men dersom du er spesielt kald eller varm om nettene, er det nok lurt å heller bruke en vinter- eller sommerdyne alt ettersom hva som passer best for deg.

Hvilken størrelse skal jeg velge?

Hvorfor velge en dundyne i 140 x 220 cm

Er du under 170 cm høy, kan det nok holde å kjøpe en dyne som er 140 x 200 cm.

Men en dyne koster faktisk ikke så mye mer, dersom du velger en litt lengre lengde. Normalt må du ut med noen hundrelapper ekstra, for å få en modell som er hele 20 cm lengre.

Dette gir en bedre komfort, spesielt til høyere mennesker, da det gjør at du vil kunne legge den rundt føttene, som igjen kan føre til at du får det mye bedre mens du sover, om du ofte fryser litt om nettene.

Hvor ofte bør du bytte dyne?

Da det finnes så mange forskjellige typer der ute, er det veldig individuelt hvor ofte din bør skiftes.

Vi ser stor forskjell på hvor lenge en kvalitets dundyne holder, i forhold til en billigere fiberdyne. Dette har mye å gjøre med hvilke type dynefyll som er brukt, og hvor holdbart trekket rundt fyllet er.

Vi vil generelt si at:

 • En billigere dyne bør kunne holde i 5-10 år
 • En dyne med for eksempel 100 % gåsedun bør holde i minimum 10 år
 • En luksus dyne med 100% ederdun kan faktisk holde i 100 år

Derfor kan det nok i lengden lønne seg, å investere litt tid og penger i god kvalitet, som du med sikkerhet kan ha gleden av i mange år framover.

FAQ - Ofte stilte spørsmål

Hvilken dyne er best?

I denne testen har vi funnet 6 gode modeller fra nordiske forhandlere. Vi har sett nærmere på komfort, kvalitet, allergivennlighet og handelsbetingelser.

Basert på disse parameterne har vi kommet fram til at Drøm Dundyne Eksklisiv Helår er den beste i denne guiden.

Hvilken dyne er best til prisen?

Vi har også sett nærmere på hvilken modell som er best til prisen, uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Vi har etter å ha testet ut ulike dyner, funnet ut at Hugged helårs bambusdyne, er det beste kjøpet for prisen.

Hvorfor kjøpe en god dyne?

Hvis du ikke har en dyne som passer kroppens behov, kan det fort bli vanskelig å få en god natts søvn. Derfor er det også viktig at du velger riktig ut ifra dine behov, ellers vil du fort kunne våkne trøtt og utslitt, hver morgen.