Velg en side

De fleste som kjøper seg en ny seng i dag, velger å kjøpe overmadrass til denne slik at komforten blir enda bedre. I denne overmadrass testen vil vi ha fokus på de mulighetene du har slik at du kan finne den beste overmadrassen

Da det finnes så utrolig mange forskjellige typer og modeller av overmadrasser kan valget bli vanskelig.

Dessverre er det så altfor mange mennesker i dag som ikke kjøper en overmadrass for komforten og den gode søvnen sin skyld, men heller for å beskytte sengen, trekket, stoffet og madrassen.

Det å velge overmadrass av feil grunner er det selvfølgelig en god grunn til at så mange gjør. De fleste forhandlere av madrasser har som regel dessverre ikke nok fokus på viktigheten av en overmadrass, og da får man heller ikke informasjon om dette når man kjøper en seng.

Det er viktig at du som kunde og forbruker vet så mye som mulig om hva en overmadrass gjør, og hvilke egenskaper den har, hvilken betydning den har for sengen din og ikke minst for søvnen din. Du kan nemlig få en mye bedre nattesøvn dersom du har en god overmadrass, og dette kan ha stor betydning for hverdagen din.

Overmadrass er et must

Det er ikke mange som kan skryte av at de har en god natts søvn hver dag, og det er altfor mange av oss som sover dårlig om nettene. Dette er det ofte flere grunner til.

Det kan selvfølgelig ha noe med stress og smerter å gjøre, men som regel handler det faktisk om hvordan sengen din er, og spesielt hvordan type overmadrass du har valgt.

Overmadrassen er den delen av sengen din som gir det siste perfekte underlaget før lakenet. Det er overmadrassen som du ligger på, som avgjør hvor deilig og komfortabelt du ligger, og ikke minst hvordan du sover om natten.

Du kan fint ligge på en seng eller madrass uten en overmadrass, men da vil du nok også ofte kunne merke fjærene i madrassen. Dette er hoved grunnen til at man legger en overmadrass på sengen.

Ifølge eksperter er overmadrassen uunnværlig, og absolutt et must for å få en god natts søvn, og vi i denne overmadrass testen kunne ikke vært mer enig.

Overmadrassen pleier kroppen

Kroppen din er helt unik, og den krever derfor en unik behandling og pleie. Behandling av kroppen handler om hvordan du passer på den i hverdagen. Det er viktig å skåne den for altfor mange ubehagelige belastninger.

Det handler også om hvordan du pleier kroppen når den skal slappe av og restituere til neste dags utfordringer. Her er det snakk om hvile og søvn, og alle kropper har behov for at kroppen lades opp i løpet av natten, slik at den er klar for nye utfordringer med aktivitet neste dag.

Kroppen skal ligge ned å hvile minst 5-8 timer i døgnet, hvor 5 timer er absolutt et minimum. Dette er fordi den skal få tid til å fylles opp med ny energi.

Akkurat som en bil som trenger bensin innimellom, trenger også kroppen å fylles opp med energi for å komme seg gjennom hverdagen.

For at kroppen din skal gjøre dette på den beste og raskeste måten, trenger den et godt underlag.

Det er derfor viktig at du sover eller hviler på en madrass som passer helt perfekt til kroppen din. Når du legger på en overmadrass, så gjør du ikke bare tiden du bruker i sengen bedre, mer komfortabel og behagelig.

Du gjør det også lettere for kroppen å sovne slik at de raskere kan begynne å lade opp batteriene.

Det er altså avgjørende at du sørger for de helt rette betingelsene for din kropp når du skal velge seng og overmadrass. Dette vil gi en perfekt liggestilling, og dermed vil kroppen få mye mer energi til dagen etter.

Mayan Green organisk overmadrass (Best i test)

Mayan Green organisk Overmadrass

Dette er madrassen for de økologiske og resursbevisste kundene. Det er ikke uten grunn at Mayan Green er blitt merket med et grønt frø. Overmadrassen er sertifisert med dette frøet, og dette symboliserer at madrassen bidrar til et sunnere globalt miljø.

Det grønne frøsertifikatet gitt av Rainforest Alliance godkjenner at et landbruk, skogbruk eller en virksomhet innenfor turisme lever opp til standarder, som opprettholder miljømessig, sosial og økonomisk bærekraft.

Mayan Green Overmadrass er et 100 % naturprodukt, basert på organisk Latex. Dette er faktisk den eneste sertifiserte 100 % organiske CO2-nøytrale latexen som finnes på dagens marked.

Og ikke nok med denne skulderklappen fra Rainforest Alliance. Overmadrassen er også godkjent av OEKO-TEX, som er et verdensomspennende uavhengig test- og sertifiseringssystem for råvarer, halvfabrikater og ferdige tekstilprodukter.

Tencel trekket er produsert av naturlige FSC sertifiserte fibre fra trær.

Dette sier andre kunder om den

Den danske siden «testmagasinet» mener at det er mange grunner til at denne overmadrassen har blitt testvinner. Til slutt sies det i forbindelse med flere tester av de beste overmadrassene på det skandinaviske markedet at man ikke kan ”komme udenom denne madras som vinderen af vores topmadras test i størrelsen 180 x 200, da den både er utrolig behagelig, samtidig med at det er den mest allergivenlige topmadras, der er på markedet.

Hvis man titter litt rundt på forskjellige hjemmesider, hvor man har anmeldt og testet overmadrasser, er det helt klart at de fleste kundene kun har godt å si om Mayan Green overmadrassen.

Flere tester som er gjort, konkluderer med at denne overmadrassen er blant de beste på markedet. Det er derfor ingen tvil om at topscoreren i 2018 vil bli Mayan Green Overmadrassen.

Kundene hos forhandleren er også overbegeistret for denne overmadrassen, så madrassen får fem velfortjente stjerner. Yotpo godkjente kjøpere som for eksempel danske Mailis K. skriver at Mayan Green er som en helt ny verden. Kunden skriver følgende: ”Mayan Green madrasser + tilhørende topmadrasser, (er) simpelthen det bedste, vi har gjort for os selv i mange år!”

Danske Britta er ikke mindre begeistret: ”Vi har købt 2 Mayan Green topmadrasser, som vi er rigtig glade for. De passer perfekt til vores Dux senge, og vi har fået en endnu bedre ligge komfort. De er dejlig faste og ikke for varme.”

Mayan Green overmadreassen er utstyrt med en 6 centimeters tykk latex kjerne. Madrassens totalte høyde er 9 centimeter, så forholdet mellom kjerne og samlet høyde er rett og slett feilfri. Naturlatex er fjærende, noe som de fleste setter stor pris på.

Produktspesifikasjoner

 • Størrelser: 80 x 200 cm, 90 x 200 cm, 120 x 200 cm, 140 x 200 cm, 160 x 200 cm, 180 x 200 cm, 90 x 210 cm, 180 x 210 cm
 • Splitt overmadrass størrelser: 160 x 200 cm, 180 x 200 cm, 180 x 210 cm
 • Høyde: 8 cm
 • Kjerne: Latex
 • Kjernehøyde: 5 cm
 • Bolster: Lyocell Fiber
 • 5 års garanti

 

Til Butikken

 

Latex Prestige overmadrass (Best til prisen)

Latex Prestige overmadrass
Her får du virkelig en god overmadrass for en billig penge. Den deilige overmadrassen Latex Prestige er god og elastisk, og støtten er tilpasset individuelle trykkpunkter.

Denne overmadrassen er en blandet latex, som gir en god motstand og helt riktig støtte, uansett hvor mye du veier. Den komfortable 5 cm tykke kjernen tilpasser seg nemlig vekten din slik at du kan ligge godt, hele natten.

Latex Prestige er en fast overmadrass, uten å være for hard, og dette gir en optimal støtte for kroppen din. Trekket kan tas av og vaskes ved 60 grader, og når du kjøper denne overmadrassen får du den med hele 5 års garanti.

Kundene er også strålende fornøyd med denne overmadrassen.7 av 10 kunder hos Bedre Nætter gir Latex Prestige hele 5 av 5 stjerner.

Blant annet skriver danske May-Britt: «Super god topmadras, som kan istedet kan anbefales, hvis man ligger for hårdt på memoryskum. Latex Prestige brugte vi forsøgsvis ovenpå en hård madras i en båd og det virkede meget tilfredsstillende.»

Marianne J. er også veldig fornøyd med denne overmadrassen og servicen hos Bedre Nætter, og hun skriver følgende: «Det har været en fornøjelse at handle hos BEDRE NÆTTER. Først fik jeg en rigtig god vejledning til hvilke topmadras jeg skulle vælge via chatten. Da jeg bestilte den kom den hurtigt frem. Alt i alt en rigtig god oplevelse :-):-)
Kan varmt anbefale at handle her :-):-):-):-) .»

Kanskje ikke så rart at vi har kåret denne deilige, luksuriøse og rimelige overmadrassen til en av våres favoritter.

Produktspesifikasjoner

 • Størrelser: 80 x 200 cm, 90 x 200 cm, 120 x 200 cm, 140 x 200 cm, 160 x 200 cm, 180 x 200 cm, 90 x 210 cm, 180 x 210 cm
 • Høyde: 8 cm
 • Kjerne: Latex
 • Kjernehøyde: 5 cm
 • Bolster: Helena/Tri ekstra fyldigt
 • 5 års garanti

 

Til Butikken

 

Pulse Latex overmadrass

Pulse Latex overmadrassDenne deilige overmadrassen, som er produsert av det anerkjente belgiske merket Latexo, er en av de mest holdbare, sterkeste, mest ventilerende og myke overmadrassene du kan få tak i på markedet i dag.

Kvalitet er viktig, og det får du virkelig med denne overmadrassen. Du får ikke bare bedre kvalitet på søvnen, men også en langtidsholdbar overmadrass.

PULSE Latex overmadrassen er produsert i det mest antibakterielle og det mest pustende materialet man kan finne. Denne overmadrassen inneholder nemlig millioner av små luftkammere spredt med en vitenskapelig presisjon rundt i madrassen. Dette sikrer for væskefordamping, luftsirkulasjon og fuktighetskontroll, og gir et godt og sunt soveklima.

Madrassens kjerne består av 4 centimeters Pulse-latex, noe som er en vanlig kjernehøyde på en overmadrass. Forskjellen her er at det er sydd inn 1 cm vanlig latex både under og over kjernen av Pulse-latex. Dette gir madrassen en fantastisk mykhet og tykkelse, og dette vil du nok merke fort når du legger deg ned på den.

Denne overmadrassen er veldig motstandsdyktig og denne motstandsdyktigheten vil holde i mange år framover. I forhold til andre overmadrasser vil det vil ikke utgjøre noen forskjell på om du sover på denne overmadrassen i 2 eller 7-8 år. Flere tester viser nemlig at Pulse overmadrassen vil beholde sine kvaliteter i minst 10 år. Dette er virkelig en super garanti for deg, slik at du med sikkerhet vet at du vil ha en deilig og perfekt overmadrass i årene framover.

Kundene er også superfornøyd med denne overmadrassen. Den får hele 5 stjerner av 5 mulige. Mathies forklarer at han er veldig fornøyd med dette produktet og at han aldri har sovet bedre enn med overmadrassen Pulse Latex.

Kjernen er selvfølgelig produsert i Latex og kjernehøyden er på 4 cm, mens høyden på hele madrassen er på 8 cm for ekstra god komfort. Når du kjøper denne overmadrassen får du også med 5 års garanti som forsikrer deg om at du vil ha en perfekt overmadrass i mange år.

Produktspesifikasjoner

 • Størrelser: 160 x 200 cm og 180 x 200 cm
 • Høyde: 8 cm
 • Kjerne: Latex
 • Kjernehøyde: 4 cm
 • Bolster: AEGIS Antibakteriel samt Allergivenlig. (Vaskbart)
 • 5 års garanti

 

Til Butikken

 

Lux Latex overmadrass

Lux Latex overmadrassDenne deilige overmadrassen har en kjerne som er laget av latex, noe som gjør nattesøvnen ekstra komfortabel for deg. Denne vil følge kroppens konturer og former slik at du får den beste komforten, og en elastisk støtte gjennom hele natten.

Denne overmadrassen kommer i forskjellige størrelser og er perfekt for alle senger. Lux overmadrassen er 8,8 cm tykk og dette vil jo sikre deg en behagelig opplevelse.

Latex, som er et naturmateriale, er pustende og gir en god ventilasjon, og er derfor helt perfekt for de som fort blir varme om natten.

Her får du kort og godt sagt en deilig overmadrass som du kan ha i mange år framover til en fin pris.

Produktspesifikasjoner

 • Størrelser: 80 x 200 cm, 90 x 200 cm, 120 x 200 cm, 140 x 200 cm, 160 x 200 cm, 180 x 200 cm
 • Høyde: 8,8 cm
 • Kjerne: Latex
 • Bolster: Polyester

 

Til Butikken

 

3D Memory K60 overmadrass

3D Memory K60 topmadras
Da danske «Boligafdelingen» gjennomførte en test av overmadrasser, ble 3D Memory K60 beskrevet på denne måten: ”på trods af, at du faktisk har mulighed for at erhverve dig denne topmadras til en særdeles god pris, så er der bestemt tale om en topmadras, hvor der ikke er blevet gået på kompromis med ét eneste aspekt af denne topmadras – og det viser forholdet mellem kerne og samlet højde naturligvis også særdeles godt. Den har desuden en blød fasthed og er polstret med cirka 200 gram polster pr. m2., der giver en god blødhed.”

Denne overmadrassen er fylt med det omtalte visko-elastiske skummet, også kjent som memory skum. Som med Freshgel Visco overmadrassen, oppnås en enestående effekt, på grunn av den massive strukturen og det bløte skummet.

Madrasshøyden er 9 centimeter og kjernens tykkelse er på hele 6 centimeter. Dette skaper en dyptliggende komfort. Dette skal man ikke ta lett på, for dette er i virkeligheten et kvalitetsstempel for deg. Normalt vil man se etter overmadrasser med en kjernetykkelse på cirka halve delen av madrassens samlede høyde. Her ligger vi altså over gjennomsnittet, og det er noe man bør legge merke til.

Dette betyr jo at den utnytter din kroppsvarme til å forme seg etter kroppen din. 3D trekket sikrer for en bedre ventilasjon og det at den puster godt. Dette kan også tas av og vaskes.

Produktspesifikasjoner

 • Størrelser: 80 x 200 cm, 90 x 200 cm, 120 x 200 cm, 140 x 200 cm, 180 x 200 cm
 • Høyde: 9 cm
 • Kjerne: Memoryskum
 • Kjernehøyde: 6 cm
 • Bolster: Quiltet Stræk
 • 5 års garanti

 

Til Butikken

 

Overmadrass og dens egenskaper

Med en overmadrass kan man faktisk forlenge sengens levetid. Dette er fordi overmadrassen vil beskytte sengen og madrassen for slitasje, og ikke minst for den svetten som kommer ut av kroppen når vi sover.

Dersom man svetter mye i løpet av natten, kan svetten faktisk gå ned i fjærene, og dette vil resultere i at de kan ruste med tid. Dette må jo unngås best mulig slik at du kan ha sengen din i mange år fremover.

En annen grunn til å bruke en overmadrass, er at de fleste senger og madrasser du får kjøpt ikke har et komfortabelt og beskyttende underlag. Det betyr at du vil merke mer motstand fra fjærene i sengen eller madrassen, og dette er jo ikke veldig behagelig.

Det handler altså om en ekstra komfort, eller som ekspertene sier, en helt nødvendig komfort som gjør at du sover mye bedre, og for eksempel ikke våkner flere ganger i løpet av natten fordi kroppen din trenger å snu og vende på seg.

En overmadrass er et ekstra lag som gir en langt bedre liggekomfort i sengen. Den vil også fordele vekten din ut over et støtte område i sengen eller madrassen. Dette betyr at du kan ligge mye bedre.

Det er altså flere gode grunner til å velge å kjøpe en overmadrass til sengen din, og dersom du velger og ikke invistere i en, kan selv de dyreste senger bli ubehagelige å sove i.

Bytt overmadrassen istedenfor å bytte hele sengen

Hvis du for eksempel allerede har en god og holdbar seng, men du allikevel synes at den har blitt litt for hard å ligge på, kan du faktisk i mange tilfeller gi den et nytt liv ved å bytte ut eller legge på en ny overmadrass.

Du trenger da altså ikke å bytte hele sengen, men kan kun kjøpe en ny og god overmadrass som passer perfekt til kroppen din.

For dere som deler seng og er uenige om hvordan sengen skal være, kan dere faktisk kjøpe to forskjellige overmadrasser med forskjellige egenskaper som vil passe perfekt til hver og en av dere. På denne måten vil dere begge få de beste betingelsene for en god natts søvn.

Man kan spare masse penger på og kun kjøpe en ny overmadrass istedenfor en helt ny seng.

Mange forskjellige typer overmadrasser på markedet

Skal du ut og invistere i en ny overmadrass, så bør du først og fremst finne ut av om den skal passe til en dobbeltseng, eller om du vil gå for to enkle overmadrasser.

Deretter skal du bestemme deg for et budsjett. Ønsker du en overmadrass som holder i mange år fremover, og som er god å ligge på, så bør du nok ikke velge den billigste overmadrassen.

Det finnes noen overmadrasser som er laget av skum, og disse er nok de litt billigere variantene på markedet. Kvaliteten på disse er dessverre ikke veldig god, og de blir ofte fort slitt.

Det betyr at de må skiftes ut oftere, og etter noen år har du kanskje brukt mer penger på billigere overmadrasser enn det du vill e gjort hvis du gikk for en med god kvalitet.

Vi har i denne testen funnet ut at overmadrasser som er laget av latex er mer anbefalt da de er utrolig holdbare. De er også mer elastisk og gir god støtte til kroppen som gjør at kroppen går i et med overmadrassen.

Dette er nok et litt dyrere valg, men holdbarheten alene gjør at det på sikt er verdt det.

Det finnes også en litt annen type skum overmadrass, som heter mamory skum overmadrass. Denne er helt annerledes fra den billigere skum madrassen, da denne er mer kompakt som vil gi bedre støtte til kroppen på en helt annen måte.

Kroppen vil få en naturlig støtte på de riktige stedene, og dette vil avlaste kroppen når du sover.

I denne testen er det nok allikevel latex overmadrassen vi anbefaler mest, da latex et naturlig produkt som også er mer allergivennlig. Denne madrassen har flere bedre egenskaper som gjør at du får mye mer for pengene.

Den er for eksempel litt tykkere og den er mer fast samtidig som den er myk. Dette betyr at kroppen får synke litt ned sammen med madrassen, og på denne måten får du støttet de riktige stedene samtidig som du kan ligge godt og komfortabelt.

Latex overmadrassen er laget i flere lag, og dette gjør at den puster bedre. Dette er jo en stor fordel på varme sommerdager når man svetter litt ekstra i løpet av natten.

Det finnes også overmadrasser som har et innlagt lag med gel, som også kan virke litt ekstra kjølende, men disse koster som regel også litt mer enn en helt vanlig latex overmadrass.

Seng, madrass og overmadrass

Det gjelder å velge en god kombinasjon dersom du skal ha en ny seng med overmadrass.

Som så mange eksperter mener, skal man ikke undervurdere en god overmadrass, og derfor er det så viktig å prioritere riktig når du skal finne den beste soveløsningen som passer perfekt for deg.

Som tidligere forklart er det avgjørende for kroppen din og søvnen den trenger at alt passer sammen, slik at kroppen avlastes når man ligger ned. Dersom kroppen ikke får en god liggestilling, vil du nok oppleve mange søvnløse netter. Dette er det dessverre altfor mange som lider av i Norge.

Dersom du er i tvil om hvilken overmadrass du skal velge for den beste komforten, kan du jo lage den en egen liten seng test. Gå ut i en butikk som har et stort utvalg av senger og overmadrasser og prøv deg fram. Test ut så mange typer som mulig, så vil du nok fort finne ut hvilken som passer best til din kropp.

Overmadrassen som passer til din kropp

Når du skal velge seng, madrass og overmadrass er det faktisk vekten din som kan fortelle deg hvordan type madrass du skal ha.

Veier du under 75 kilo bør du ha et litt mykere underlag. Dersom du veier mellom 75 og 95 kilo vil et medium underlag passe til din kropp, og hvis du veier mer enn 95 kilo anbefales en hardere madrass.

Overmadrassen kan fremdeles være litt myk, slik at du får en bedre liggekomfort, men den skal fortsatt gi litt motstand til kroppen din, slik at du føler at overmadrassen støtter de forskjellige delene av kroppen.

Sjekk internett for overmadrasser

Når du har vært ute i butikker og prøvd ut litt forskjellige overmadrasser, så anbefales det alltid å notere ned de typene du likte best og som passet best for deg, og deretter dra hjem å se om du kan finne den samme overmadrassen på nettet.

Her vil du kunne finne mange forskjellige forhandlere, og du vil sannsynligvis oppleve at du kan spare masse penger på å kjøpe madrassen via nettet. Vi har plukket ut noen av de beste leverandørene som har de beste prisene, og du kan finne de over her i denne testen.

Når du bestiller varer på internett, kan du kanskje regne med noe lengere leveringstid, men varen kommer jo levert hjem til din adresse, og du trenger ikke å få den med deg hjem fra butikken.

Som regel når en overmadrass blir sendt, blir den presset sammen og pakket inn for beskyttelse under frakten. Når du pakker den ut, anbefales det å vente i ca tre dager før du tar den i bruk, da den kan bruke litt tid på å foldes ordentlig ut.

Hvor mye skal en overmadrass koste

Som skrevet i begynnelsen av denne overmadrass testen, så kan du finne overmadrasser til en veldig billig penge, men dersom du går for en slik modell, vil du neppe oppleve maksimal liggekomfort og det er jo hele formålet med overmadrassen.

Det er altfor mange overmadrasser som i prinsipp ikke er mye bedre enn et vanlig laken, og da blir jo hensikten litt borte. Det er en god investering å legge til litt ekstra penger i budsjettet når du først skal kjøpe en overmadrass. Da vil du kunne få en madrass som er perfekt til kroppen din og den vil holde i mange år fremover.

En god overmadrass kan også snus og brukes på begge sider, og den vil da føles som helt ny. Dette kan gjøres, og bør gjøres ofte, slik at madrassen luftes på begge sider innimellom.

Prismessig bør du altså ikke velge en overmadrass som koster mindre enn et par tusen kroner. Du kan selvfølgelig komme over gode tilbud, men til original pris burde den ligge litt over 2000 kroner. Det er disse som vil gi best komfort.

Fokus på komfort

Denne overmadrass testen har ingen fasit. Vi kan kun anbefale deg og veilede deg i riktig retning slik at du vet hva du bør fokusere på når du selv skal velge en seng. Du må selv finne ut av hvilket behov du har, og selvfølgelig hvor stort budsjett du har.

Vi kan kun konstatere at altfor mange mennesker undervurderer en god overmadrass og dens egenskaper, og de skjønner ikke helt hvor mye den har å si på hvor godt du sover.

Det er utrolig avgjørende for alle mennesker at de får maksimal hvile og søvn, hvis de skal leve et sunt liv med høy kvalitet.

Dersom du har tenkt til å endre ditt søvnmønster, så håper vi at denne testen kan hjelpe deg godt på vei. Ikke nøy deg med en altfor billig og dårlig overmadrass.

Brukte madrasser

Det er nok ikke den beste ideen å kjøpe eller overta en brukt overmadrass, og dette er det flere grunner til. Det handler først og fremst om hygiene, da du aldri kan vite hva sengen tidligere har vært utsatt for, eller hvor den har stått.

Er den for eksempel fra et hjem med hunder, hvor hunden har sovet i sengen, og du eller en annen i hus standen lider av allergi, kan det oppstå mange problemer. Det kan også være at den kommer fra et hjem der det røykes inne, og dette kan medføre at lukten sitter i madrassen.

Du kan heller ikke vite hvor ofte sengen har blitt gjort ren, eller hvordan. Det kan også være vanskelig å se på en madrass hvor slitt den er.

Fjærene og alt innholdet i madrassen kan være så skadet eller slitt at den er ubrukelig. Fjærene inni kan for eksempel være rustet opp fordi de tidligere eierne ikke har beskyttet madrassen med en overmadrass.

Det samme gjelder en overmadrass. Det er dessverre lite hygienisk å overta en brukt overmadrass, da den mest sannsynlig er fylt med andres svette.

Vi anbefaler derfor at du heller sparer opp litt penger og kjøper en ny madrass med overmadrass, så har du en helt ren seng i årene fremover.

Seng og overmadrass som gave

Det kan være en god ide å ønske seg litt penger til bursdag og jul fra flere i familien som kanskje vil være med på å sponse en ny seng til deg. Mange ønsker seg også dette i bryllupsgave, da de fleste som gifter seg i dag allerede har alt annet de trenger.

Dette er jo den perfekte gaven som du eller dere vil ha gleden av i mange år. Husk at det kan være lurt å få et gavekort eller penger, slik at du selv kan gå og velge den sengen og overmadrassen som passer deg best. Penger er nok kanskje det lureste, da et gavekort ofte binder deg til en og samme butikk, og dette kan være kjedelig dersom du kommer over et godt tilbud et annet sted.

Kroppen fortjener den beste overmadrassen

Uansett hva du tenker når du skal ut å kjøpe en ny overmadrass til sengen din, så skal du ha fokus på kun deg selv og din egen helse og sunnhet.

Kroppen din fortjener kun det beste i verden når det gjelder komfort om natten, da dette betyr at du får et sunnere liv.

Dersom du trener mye, så er det minst like viktig for kroppen at den får ordentlig hvile om natten. Når du får en hel nattesøvn med komfort, vil du våkne og være opplagt og klar for nye utfordringer dagen etter.

En ny søvntaktikk som gir mer energi

Grunnen til å lage en overmadrass test som dette, er at vi håper at flere nordmenn vil få fokus på viktigheten av at vi bør sove bedre og lengere enn det vi gjør i dag. Vi vet at det er mange faktorer som har innflytelse på hvordan vi kan få til dette. Men de største faktorene er livsstil, aktivitet og sengen.

Hvis vi kan klare å få noen til å tenke litt mer over disse tingene, og at flere mennesker velger å endre på dette, så har vi oppnådd det vi ønsker med denne testen.